Uslovi najma

Rent A Car Alex S Line

- U svakom trenutku smo tu za vas da vam pomognemo i razrešimo eventualne nedoumice u vezi sa ovim uslovima.

- Vreme preuzimanja i vraćanja vozila mora biti identično, maksimalna tolerancija kašnjenja do jednog sata prilikom vraćanja. Kašnjenje duže od 1h se naplaćuje punim iznosom koji je predviđen za jedan dan iznajmljivanja. Minimalno korišćenje usluga je 24h.

- Vozila se mogu voziti na teritoriji Srbije , a za izlazak iz zemlje je potrebna posebna dozvola koja se dobija od ovlašćenog lica Alex S line rent a car-a. Obavezna indentifikacija: Lična karta ( pasoš ) i vozačka dozvola ( važeći).

- Depozit od 150 do 1500 eura, u zavisnosti od klase vozila. Ukupne troškove najma vozila najmoprimac je dužan da plati odmah po preuzimanju vozila.

- Pored poslovnica u Beogradu i Topoli, auto možete preuzeti i na željenom mestu ukoliko ste prethodno izvršili rezervaciju. Vozilo se može preuzeti i vratiti i van radnog vremena, kao i na aerodromu u Beogradu, uz doplatu..

- Cena najma uključuje Osiguranje od odgovornosti za štetu prema trećim licima do iznosa utvrđenog polisom obaveznog osiguranja. Svaki slučaj oštećenja ili krađe vozila u toku najma, najmoprimac je dužan da prijavi nadležnom organu Policije ( Policijski zapisnik ), u suprotnom plaća puni iznos oštećenja / vrednosti vozila bez obzira na to što je kupio osiguranje od štete ili osiguranje od krađe. U slučaju krađe vozila najmoprimac je dužan da dostavi ključeve i kompletnu dokumentaciju vozila.

- Dozvoljena predjena kilometraža koja ulazi u cenu najma je neograničena, ukoliko iznajmljujete auto više od 3 dana, za manji najam po dogovoru.

- Gorivo nije uključeno u cenu najma. Najmoprimac je dužan da pri vraćanju vozila vrati istu količinu goriva kao što je i preuzeo. U slučaju da goriva bude manje prilikom vraćanja naplatiće se razlika od depozita i to 10% više za uslugu sipanja.

- Oštećenje guma, felni i donjeg postrojenja vozila, kao i oštećenje motora nastalo usled nedostatka ulja idu na teret najmoprimca. Najmoprimac je dužan da plati sve kazne i saobraćajne prekršaje koje su nastale zbog nepropisnog korišćenja vozila, uključujući i kazne za nepropisno parkinje.

- Alex S line rent a car nije obavezan da obezbedi zamensko vozilo ukoliko najmoprimac ošteti rent a car automobil svojom krivicom.

- Najmoprimac je odgovoran za štetu nastalu zbog nekorišćenja (stajanja) vozila za sve vreme popravke ukoliko je do oštećenja vozila došlo krivicom najmprimca. Visina štete nastale nekorišćenjem ( stajanjem) vozila utvrđuje se u iznosu paušalne cene dnevnog najma vozila po važećem cenovniku.

- Cene su izražene bez skrivenih troškova.

Korišćenje vozila

- Ukoliko najmoprimac vrati vozilo prljavo, biće mu naplaćeni troškovi pranja i 10% više za našu uslugu pranja.

- Rezervisati se može samo kategorija vozila, ne i određena marka.

- Moguć je svaki dogovor ukoliko uzimate auto za duži vremenski period.

- Navigacija - GRATIS.

- Sedište za decu - GRATIS.

- Hemijsko čišćenje 70e.

- Troškovi pranja auta - 1000 RSD.

- Dubinsko pranje 50e.

- Dostava vozila na teritoriji Beograda izmedju 00h - 8h se naplaćuje 20e.

Prijatnu i ugodnu vožnju želi Vam Alex S line doo rent a car!

Back to top